Nyårsafton

2010...
Det har hänt så fruktansvärt mycket detta året och jag har nog aldrig förr tyckt att ett år gått så fort.
Vart tog 2010 vägen?

Det jag kommer minnas mest är såklart att jag blev mamma, mamma till en liten död flicka. Att en av de lyckligaste stunderna i livet snabbt förändrades till det värsta jag någonsin varit med om. Sen finns narturligvis vägen till dit jag är idag i mitt minne, alla tårar, alla skratt, all envishet, alla underbara människor, världens bäst Therese, känslan av att känna lycka igen!

Jag blev mamma år 2010, mamma till Evelina.
Visst önskar jag att jag fick ha min flicka här hos mig,
men hellre mamma åt en Ängel
än inte mamma alls!!


Det finns en sak till jag kommer att minnas...
Dagen då graviditetstestet visade att Evelina ska bli storasyster våren 2011.


2011...
Mina tankar om 2011 är MÅNGA, min hjärna går på högvarv vad det gäller detta år ibland. Jag kommer gå in i 2011 utan ett enda nyårslöfte, lycklig och full av förväntningar...=)



Kväll...

Har fått en mail idag som fick mina tårar att rinna, åh vad jag gillar tårar av lycka!!


Har varit lugnt idag, har fått tvättat lite, dock nådde jag inte målet Tom tvättkorg vid dagens slut. Tror det är något fel på min tvättkorg, finns ingen botten =)

I morgon är det torsdag och jag har en tid att passa klockan 2, annars blir det nog ganska lugnt i morgon också. Man får lov att slappa och inte göra nått när man är ledig och sjuk!





// Mamma till världens finaste Ängel

Onsdag

Piggare idag, skönt!

Är sugen på att träna, kanske inte idag men någon dag!

 

 

// Mamma till världens finaste Ängel


Måndag

Jag är sjuk igen, har feber, är snuvig och allmänt hängig. Jag vill verkligen inte vara sjuk, fast lite feber går bra så länge jag slipper magsjukan som härjar runt både här och där.

Trots att jag är sjuk och Christian vägrar åka till affären och köpa isglass är det
EN BRA DAG IDAG!!


// Mamma till världens finaste Ängel



Annandagen

Julen är så gott som över för i år, det har varit en bra jul!

Dagen innan julafton åkte vi till minneslunden och tände ett ljus hos Evelina. Vi tog även bort massa snö så att nallen kom fram, jag blir glad varje gång vi kommer dit och jag ser att nallen är kvar. Sedan bar det av till familjen Ottsjö/Nilsson för uppesittarkväll med Bingolotto. Inga vinster på bingospelen, men när jag rättade min lott dagen efter visade det sig att jag vunnit en ny lott. Får väl se när jag känner för att spela bingolotto igen =)

På julafton åkte jag och lillasyster först ut till min storebror och gav julklappar till våra brorsöner. Innan vi åkte därifrån fick jag min storebror att nästan börja gråta. Inte alls min mening, men tårar är inte alltid sorliga tårar. Sedan åkte vi hem till mamma där vi spenderade resten av dagen. Åt massa god mat, tittade på Kalle & hans vänner, öppnade julklappar och spelade spel. När vi sedan kom hem tog det inte lång stund innan jag somnade på soffan.

Juldagen spenderades hos Christians mamma. Vi åt massa god mat, risalamalta och öppnade julklappar. Skönt att bara få vara!


Julen är så gott som över för i år, det har varit en bra jul!



// Mamma till världens finaste Ängel

Dagen före dopparedagen

Underbart att vakna utan att behöva sätta på sig arbetskläderna...


Har tänkt en del på hur det kommer bli att fira jul i år, försöker samtidigt tänka att jag ska inte tänka så mycket utan att det får bli som det blir. Jag tycker julen är mysig och oftast har jag den känslan i år också. Men ibland kommer saknaden ikapp mig, det var inte såhär vi skulle fira jul iår... Det gör ont!!

Jag är oerhört glad över att ha världens bästa sambo vid min sida. Min fina Christian som igår berättade att vi ska åka till hans mamma på juldagen och så åker vi till min mamma på julafton. Jag tycker om min svärmor väldigt mycket, men att inte få fira jul tilsammans med lillasyster gjorde mig lite bekymrad...


Att ha människor runtomkring mig som bryr sig om mig älskar jag. En människa som ger mig svaret
- Det är den för alla
när jag sa att julen kommer kanske att bli jobbig i år, vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om?!?!




// Mamma till världens finaste Ängel

Tisdag

Snart är det dags att gå och sova, i morgon när jag slår upp mina ögon och klär på mig mina arbetskläder är det sista gången för i år. Det ska bli så skönt att få vara lite ledig, jag behöver vara lite ledig, mina hjärnspöken som följer med mig till jobbet behöver lite ledigt!

Har varit och tränat idag, det var ett tag sedan. Energin har inte funnits och träning har inte varit högst upp på prioriteringslistan. Men det var skönt att få slåss lite och det nya Combat passet var väldigt roligt. Troligtvis kommer jag vakna med träningsvärk i både armar och rumpa i morgon!

När jag efter träningen kom hem insåg jag att någon varit hemma hos mig, utanför min dörr och lagt upp en stor snöhög. Då jag är mörkrädd och alldeles ensam hemma gick en kall kår genom min kropp, jag vågade inte gå och låsa upp dörren, min hjärna arbetade på högvarn i säkert 4 sekunder innan poletten trillade ner att det måste ha varit min lillasyster som gjort denna fina skapelse. På väg hem pratade vi i telefonen, hon skulle komma bort och hämta sina scrapbooking saker. Hon sa flera gånger "ring när du kommer hem". Just då tyckte jag hon var lite trög, det var väl bara att komma bort. Först när jag stod där utanför min ytterdörr med hjärtat i halsgropen fattade jag varför det var så viktigt att ringa när jag kom hem...Jävla Unge! =)




// Mamma till världens finaste Ängel

4:de advent

På tv:n är det EM-finalen i handboll,
Norge är duktigt men än är hoppet inte ute för svenskorna!
*Håller mina tummar*

Söndag idag, 4:de advent och mindre än en vecka kvar till julafton...

I morgon är det dags för arbete igen, skönt att det bara är tre arbetsdagar denna veckan. Ska bli skönt att få vara lite ledig. Hur jag ska vara ledig har jag inte riktigt bestämt än, beror lite på om jag får lov att
komma tillbaka till Färgelanda efter juluppehållet eller om jag ska på något annat uppdrag,
vi får se hur det blir.

Ska iallafall bli otroligt skönt med lite ledigt, jag behöver det!




// Mamma till världens finaste Ängel

Färdig...

...med alla julklappar!!

Skönt att slippa behöva åka till Torp när ALLA andra är där nästa vecka, har idag inhandlat de sista julklapparna. Har även hunnit med provsmakning av pepparkaksdegen hos familjen Ottsjö/Nilsson, den var god!

Nu blir det sängen...




// Mamma till världens finaste Ängel

Julklappar

I morgon är det två veckor kvar till julafton!!

Har sedan länge bestämt mig för att jag vägrar vara en av de flera hundra som springer inne på Torp och panikhandlar julklappar den 23:de december. Men med tanke på hur det ser ut på min julklappsfront kanske det slutar med att jag springer där iallafall.

Nej så farligt är det inte...tror jag?! =)


Har inte jättemånga jag ska köpa julklappar till och några är faktiskt redan inhandlade. Har Lillasyster, lillebror och en sak till till Christian kvar. Till Christian vet jag vad jag ska köpa, lillasyster och lillebror vet jag inte riktigt men hoppas kunna hitta något i helgen.


Förutom att det är VÄLDIGT kallt ute och just nu alldeles för långt till att Christian kommer hem är det bra.
Har varit en bra vecka på jobbet, jag trivs med att mina bemanningskompanjoner är tillbaka. Dock är det lite ledsamt att vi inte fick tillbaka våran Teamleader, men jag håller fortfarande mina tummar!!




// Mamma till världens finaste Ängel

2:a advent

Fortfarande sjuk...

Snart är det dags för kvällens Beckfilm, kvällens film har jag inte sett mer än nån gång. Ska bli kul att se den igen, jag gillar Beck. Synd bara att det är Nyheter mitt upp i allt, har en tendens till att somna då och missa slutet...

I morgon är det kanske dags för jobb igen, om jag ska jobba får jag se när klockan ringer i morgon, får se hur jag känner mig. Om det blir jobb börjar arbetsveckan med 2 timmars övertid iallafall, är inte livet underbart? =)

Idag är det 2:a advent. Andra ljuset är tänt, glögg har druckits och filmen Bröderna Karlsson har blivit tittad på, en mysig söndag!


Mycket mys men också en del tårar.
Jag är glad över att mitt liv ser ut som det gör idag,
jag är glad över det jag har.
Jag är hellre mamma till en Ängel än inte mamma alls,
men ibland måste jag älta mina tankar.

Hur hade livet varit med Evelina?
Saker som händer, händer det för att Evelina inte finns hos oss,
eller hade det hänt iallafall?
Jag saknar henne...







// Mamma till världens finaste Ängel

Julkalendern

Har haft ett julkalendersmaraton nu på morgonen, måste säga att jag tror det kommer bli en bra julkalender i år.


Lördag idag och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på, Christian jobbar, jag är sjuk, kallt ute och inget överskott av energi precis. Kanske åker jag ut till mamma en stund, kanske blir det soffan och en bra film...vi får se vad som händer.

Fick en present utav Christian igår, åh jag blev så himla glad. Har länge sagt att jag önskat mig en klocka, men inte riktigt kunnat bestämma mig vad jag velat ha för någon. Igår fick jag en av Christian och den var jättefin!!


Nu blir det frukost!!


// Mamma till världens finaste Ängel

RSS 2.0