Känsla

Jag bär just nu på en känsla, en känsla som i min kropp inte känns bra. Jag vet inte vad eller varför, men jag känner den!

Det är inget som har hänt, eller något jobbigt jag vet ska hända. Jag lever just nu i vardagen och trivs, men ändå finns den där...
// Mamma till världens finaste Ängel

Regn, regn, regn

Det är en regnig sommar vi har...

Jag längtar faktiskt efter lite sol, efter att få åka till stranden och bara vara. Hoppas, hoppas den kommer fram snart!!

Är inne på min 5:e semesterdag idag, jag verkligen njuter av att få vara ledig, jag verkligen behövde få vara ledig. Jag har jobbat sen i mitten på april, heltid och massa övertid. Jag gnäller inte, absolut inte, att få ett jobb har hjälp mig fruktansvärt mycke och jag trivs väldigt bra. Men nu när jag är ledig inser jag hur mycket energi det tagit av mig att jobba. Jag har under semestern haft lust och energi att göra saker jag nu insett att jag inte gjort på 6 månader.

Som att storstäd mitt hem, visst har jag dammsugit, torkat golv, tvättat och hållt i ordning, men storstädat har jag på riktigt inte gjort någon gång sen vi kom hem ifrån sjukhuset utan Evelina. En insikt med mycket känslor, men ett storstädat hem är verkligen undebart!Nu blir det frukost...

// Mamma till världens finaste Ängel

Huvudvärk

Jag blir så trött på det här...gick och la mig igår med huvudvärk, tänkte att det var nog sömn jag behöver. Vaknade för en stund sedan, tror ni huvudvärken är borta? Nej!

Jag har aldrig haft huvudvärk, jo en gång för många, många år sedan när jag fortfarande bodde hemma hos mamma.

Men nu efter 21:e januari smyger den sig på titt som tätt...VARFÖR?? Kanske går mig hjärna mer på högvarv än vad jag själv vill tro? Kanske det blir för mycket ibland? Jag vet inte...


// Mamma till världens finaste ÄngelKändis =)

Efter konserten i fredags blev vi stoppade av en kille som frågade vad vi tyckte. Vi svarade snällt på hans frågor, berättade vad vi hette och var vi kom ifrån och sedan blev vi fotograferade.

Våran lilla bild och recension kom med i lördagens GT =) *kändis*

Helgen har varit en helt underbar helg. PINK i fredags, sen i lördags kom äntligen Christian hem, saknar honom väldigt mycket på veckorna. Vi åkte in och åt Thaimat i Uddevalla och efter det gick vi på bio, kollade på Eclips...åh va bra den var!! Tror den sagan kommer sluta lyckligt =)

Idag har det varit väldigt lugnt, super tråkigt väder! Varit hos lillasyster en sväng och sen mest gjort ingenting. Fast ibland är det väldigt skönt att just göra ingenting!


// Mamma till världens finaste Ängel

!!PINK!!

Igår var det dags, biljetten som bokades den 13 februari skulle äntligen användas. PINK på Ullevi!!

Åkte ifrån munkedal vid tre, hämtade upp Therese, sedan ett stopp på Torp där vi hämtade upp Petra. Ner till storstaden och snurra runt lite för att hitta en parkering. Efter många om och men och även lite privat guidning var bilen parkerad.

Efter lite mat och t-shirts inköp entrade vi Ullevi... vi väntade, knödde lite bland folk, drack cider och kaffe, knödde lite till, väntade... sedan var det dags!


Petra & Therese

 

Takida som förband

 

Pink gör entré

 

 Konserten var grym, Pink var grym...det var en helt klart lyckad kväll!!

// Mamma till världens finaste Ängel

SEMESTER

Sista arbetsdagen är gjord, nu väntas det tre veckors SEMESTER!!!!// Mamma till världens finaste Ängel

100721

6 månader idag...

Mycket har jag lärt mig, stark är jag, accepterat det som hänt? Jo det har jag gjort.

Men saknaden? Kommer jag någonsin kommma
över saknaden?


// Mamma till världens finaste Ängel

Lite smått arg

Ibland önskar jag att vissa tog ett steg tillbaka och satte någon annan än sig själv och sitt i centrum!!!Therese, den där fikan för 3 kanske vi skulle ta någon dag?!? =)


// Mamma till världens finaste Ängel

Minneslunden

Redan innan vi kom fram till Minneslunden såg jag den och funderingarna
kring Evelinas nalle släppte.

Den satt där, lite jordigare efter allt regn men fortfarande
lika fin!!

Dom hade även fått igång vattenfallet, vatten som rinner
kan ibland låta så himla fint =)

 

 

// Mamma till världens finaste Ängel


Snart måndag

Helgen är snart slut och nedräkningen till semestern kan börja på riktigt...4 arbetsdagar kvar!! Jag verkligen längtar efter att bara få vara ledig och som det verkar nu ska jag tillbaks till Trollhättan efter semester. Bara att veta vad som händer efter semestern gör att jag kan njuta lite till =)

Sitter nu och väntar på att Christian ska komma hem, vi ska åka till Minneslunden en stund. Jag vill se om nallen finns kvar och lämna en blomma. Christian säger att om inte nallen finns kvar är det Evelina som varit och hämtat den, åh...
// Mamma till världens finaste Ängel

Nyklippt...utan slingor...

Det finns en sak jag har fruktansvärt svårt att acceptera...motgångar. Jag kan verkligen inte styra över mina känslor och tårar när jag hamnar i en sån situation.

Känslan jag får är...Har jag inte fått utstå tillräckligt?? Va fan har jag gjort världen??

Ibland kan det handla om större, viktigare saker. Ibland, som idag kan det handla om att färgen som min frisör la i mitt hår för att det skulle bli fina slingor inte fastnade.

Jag skiter i om jag har slingor i håret eller inte, det är inte det som gör ont, det var inte det som fick mina tårar att komma. Mina tårar kom just för att den där känslan kom, för att jag var tvungen att försöka hantera en motgång, en motgång som just i den stunden min hjärna vägrade acceptera...HELVETE!!


// Mamma till världens finaste Ängel

Dreaslocks

Satte för några månader sedan i löshår. Oftast är jag nöjd, men när det är varmt och kliar satan är jag lite mindre nöjd. Sen när jag för några dagar sedan upptäckte, att det på ett ställe bland alla dessa siliconpluppar har börjat bildas en dreadlock, blev jag lite rädd. Missnöjd är inte rätta ordet utan mer orolig för att jag aldrig kommer kunna reda ut den härva som bildats...

_____________________________________________________________________________________________

Uppdatering:

Har varit hos en mycket snäll Sabine som hjälpt mig trassla ut mitt hår...TACK!Det finns något jag tänkt på ett tag nu, nallen i minneslunden. Det har regnat fyra gånger sen jag satte den där. Jag vet att jag inte kan göra något åt det ifall dom plockat bort den och jag vet att någon gång kommer dom att göra det. Men jag vill ändå åka dit för att kolla, jag vill veta ifall den finns kvar eller inte. Hade jag fått bestämma skulle den finnas där föralltid...

// Mamma till världens finaste Ängel

9 dagar kvar

Måndag och det är snart dags att försöka sova lite. Första arbetsdagen är gjord och nedräkningen till semestern har börjat...9 dagar kvar =) Jag verkligen längtar efter att få vara lite ledig!

När jag fick jobbet i Trollhättan var det sagt att det skulle vara fram till semestern, har inte hört något om hur det blir efter semestern. Men håller mina tummar för att jag får vara kvar ett tag till, jag trivs så himla bra!

Jag hör någonstanns långt bort ett svagt muller. Visst hade det varit bra ifall det åskade lite så att man kunde börja andas igen, men helst inte denna veckan mellan 16:45-05:40! Ensam hemma och lite rädd...

Fick föresten min efterlängtade dag vid havet i lördags, underbart. Söndagen spenderades med min brorson, älskade unge!


Heldag på klipporna, UNDERBART

 

 

Världens goaste unge!!
// Mamma till världens finaste Ängel

Måtte vädergudarna vara med mig?!?

Snälla låt det vara sol och varmt i morgon så att jag kan få spendera några timmar vid stranden!!

Fredag idag, veckans bästa dag! Arbetsveckan är gjord och jag ser fram emot sovmorgon i två dagar. Inte för att jag tycker det är speciellt jobbigt att komma upp på morgonen, men att inte behöva ställa klockan är ändå lite lyx.

Det har varit en bra vecka förutom vissa dagar när jag öpnnat posten. Brev har kommit som fått mina tårar att komma, tårar av besvikelse. Några saker har jag ifrågasatt andra är bara att acceptera. Men även fast tårar runnit har det bra övervägt det dåliga!!


// Mamma till världens finaste Ängel

Det gör ont...

Jag vet att det jag vill aldrig kommer att hända, min största önskan kommer aldrig gå i uppfyllelse. Idag, just nu gör det så fruktansvärt ont i mig. Om jag bara hade kunnat få ha henne i min famn en gång till, jag hade nöjt mig med bara några sekunder.

Få ha hennes lilla hand i min, få klämma på hennes pluffsiga kinder, bara få titta på henne...bara en gång...

Märkligt att man kan sakna någon
så ofantligt mycket.
Någon som egentligen aldrig tidigare
existerat.
En gång var det bara du och jag,
samma som nu.
Men något hände däremellan,
du blev far och jag blev mor.
Nu är det bara du och jag
och ett osynligt barn.
Om någon ser oss
komma gående, sida vid sida,
ser de inte det skrattade barnet
vi håller i handen mellan oss.
Vi är föräldrar
som bär vårt barn inom oss,
osynligt för världen.Det gör ont i mig!!!


// Mamma till världens finaste Ängel

Sommar & Sol

Visst är det underbart med sol och värme, men... När man jobbar på fabrik är regn och sisådär 10-11 grader att föredra!! Gäller bara att härda ut några veckor till och hoppas på lika fint väder under semestern *håller tummarna*

Annars händer det inte så himla mycket, jobbar som vanligt väldigt mycket. Fick ett samtal ifrån facket igår som berättade hur många övertidstimmar jag gjort i juni, på tok för många sa herrn i luren. Men ju mer övertid desto längre semester. Eftersom jag inte har någon betald semester i år är alla övertidstimmar välkommna!

Nu blir det att åka och bada för första gången i år, hoppas på varmt vatten och lite maneter =)
// Mamma till världens finaste Ängel

RSS 2.0