Drömmar

I någon vecka nu har jag vaknat på morgonen och insett att mina drömmar handlat om döden. Inte på ett läskigt sätt så jag vaknat och kännt att jag drömt mardrömmar, utan mer som att det är det mina drömmar handlat om bara.

Vem det är som har dött i mina drömmar kan jag inte säga, jag kommer inte ihåg eller så vet jag inte vilka människorna är.

Men i varje dröm har jag människor omkring mig som betyder otroligt mycket för mig, människor som alltid finns där!Undra vad mina drömmar betyder?!
// Mamma till världens finaste Ängel

Äntligen fredag!!

Arbetsdagen är slut och det är HELG!!!

Har varit en bra dag på jobbet idag, precis sådär bra som jag igår trodde att den skulle bli. Om det var lite lättare att andas? Ja på riktigt faktiskt =)En låt vi hörde på radion idag på jobbet,
jag gillar den!


Nu blir det Pizza och nya Beck filmen tillsammans med Lillasyster.
// Mamma till världens finaste Ängel

torsdag

Tvättmakinen är igång, på undervåningen har jag dammsugit och torkat golv. Endast övervåningen är kvar, ska bara bestämma mig för att NU startar jag dammsugaren igen...


Har jobbat idag och för första gången på länge kan jag säga att jag längtar lite efter att gå till jobbet i morgon. Det har varit en bra dag idag, men morgondagen kommer bli ännu bättre, det kommer vara lite lättare att andas på min arbetsplats kan man säga =) Jag har idag bevisat för mig själv att jag är GRYMT bra på det jag gör!!NU ska jag starta dammsugaren igen...// Mamma till världens finaste Ängel
Snart så...

Tisdag är veckans längsta dag och tack och lov är den äntligen snart slut,
jag gillar verkligen inte tisdagar.
Har som vanligt spenderat 7:30 timme på mitt jobb,
sedan powernappade jag på min soffa innan det var dags för gymmet och ett pass Zumba.
Det är verkligen roligt med Zumba, fast också lite svårt!


Nu ska jag titta på Desperata Husfruar innan det är dags att sova lite.
// Mamma till världens finaste Ängel

Evelinas album

Några bilder ifrån Evelinas album
// Mamma till världens finaste Ängel

Pyssel

Har varit hos Therese och pysslat med Evelinas album idag också och vet ni, det blir så himla fint. Ska se i morgon om jag kanske lägger ut några kort.

Nu blir det snart sängen för i morgon ringer klockan 05:20 och jobb står på schemat.

// Mamma till världens finaste Ängel

Lördag

Har köpt ett gravljus som jag ska sätta i MinneslundenUnderbart att vakna 07:15 i morse och veta att det bara var att dra täcket över huvudet och sova i några timmar till, jag tycker verkligen om att ha sovmorgon.

Efter en dag tillsammans med min underbara sambo ska jag nu åka och hänga lite med Therese. Ska plocka ihop mina saker till Evelinas album, pysselkväll står på schemat.

// Mamma till världens finaste Ängel

Deg på jäsning

Håller på attt göra piroger, degen är på jäsning och jag syselsätter mig med att uppdatera bloggen så länge. Jag gillar egentligen inte baka saker där det ingår jäsning, hinner tröttna på att baka på 40min. Men men, piroger vill jag ha så det är bara att bita i det sura.


När jag kom hem idag hade jag fått post, ett brev som jag blev väldigt glad över och ett paket med massa kort från graviditeten och stunderna tillsammans med Evelina. Redan innan jag visste att det var just Evelina som bodde där inne började jag göra ett album, magbilder vecka för vecka, första inköpen osv, men jag hann aldrig göra klart det. Jag har länge velat göra klart det, men det har aldrig blivit mer än en tanke.

Nu har jag fått korten jag beställt, jag har albumet och allt jag vill ha i. Nu är det en bra dag och lite hjälp med fantasin jag behöver så ska jag göra färdigt hennes album.

Jag har accepterat att jag aldrig kommer att få ha henne hos mig. Men att titta på korten och se att det inte kommer fortsätta gör ont. Kistan med de fina rosa blommorna kommer alltid att vara det sista...


// Mamma till världens finaste Ängel

Till minne av våra barn

Har fått en inbjudan till en Minnesgudstjänst för föräldrar som förlorat sina barn. Jag har läst lappen, funderat, läst lappen igen...

Går man på minnesgudstjänst när man har någon nära som dör?
Ska man gå på minnesgudstjänst när någon nära dör?


Jag vet nu efter ett samtal med världens klokaste Therese att jag inte behöver gå dit om jag inte vill det. Det finns inget som säger att jag måste gå dit. Det finns inget som säger att det är så man gör när någon nära dör.


Jag har ännu inte bestämt mig och jag behöver inte göra det idag heller. Vi får se hur jag känner när den dagen kommer. Men det är skönt att veta att jag inte måste...

// Mamma till världens finaste Ängel

Söndag kväll

Full fart hela helgen

I fredags efter jobbet åkte jag på för kalas hos min svägerska, god tårta och trevligt sällskap. Innan jag åkte hem därifrån bestämde jag, lillasyster och mamma att en tur till Ullared fick bli lördagens sysselsättning.

Sagt och gjort, klockan ringde 05:50 och det bar av till Ullared. Väl där var det inte bara vi som hade tänk tanken Ullared...fy fan vad mycket folk! Kan inte säga att jag handlade några mängder, men några fynd blev det allt.

Idag har det fikats med familjen Ottsjö/Nilsson. Har även hunnit med middag, pyssel och film tillsammans med Lillasyster och hennes sambo.


Det har varit en bra helg!!
// Mamma till världens finaste Ängel

Första dagen

Har gjort min första arbetsdag som fastanställd idag. Skillnad på denna arbetsdag och den jag gjorde igår? Nja, kanske lite bättre idag. Men ifall det beror på fastanställningen eller att jag var ledig halva dagen vet jag inte riktigt =)

// Mamma till världens finaste Ängel

En bra dag!

Idag ringde min chef och erbjöd mig en tillsvidareanställning och
naturligtvis tackade jag JA!


Sen när jag kom hem knackade det på dörren och där
utanför stod grannen med 5liter rensade
KANTARELLER!
Det är en bra dag idag!
// Mamma till världens finaste Ängel

101010


An angel in the book of life wrote down my babies birth,
and whispered as she closed the book
"too Beautiful For Earth"
// Mamma till världens finaste Ängel


Tandläkaren & Övertid

Har varit hos Tandläkaren idag...inga hål!

Jag gillar verkligen inte tandläkaren, varje år jag går dit är jag livrädd för att hon ska säga att jag behövder dra ut en visdomstand till. Men idag var hon nöjd och inga tänder som varken behövdes lagas eller dras ut!


Annars har det det varit en ganska tråkig dag idag, jobb med två timmars övertid. Övertid gör mig trött vilket resulterade i ett litet mindre vredesutbrott i eftermiddag. Inte bara för att jag var trött, jag hade blivit arg även utan min trötthet, men kanske inte riktigt så arg.

Jag saknar mamma också, pratade med Lovisa förut och vi konstaterade att det är ganska många gånger man tänker "Jag måste nog ringa mamma". Men har vi överlevt i tre veckor när hon var i USA ska vi nog klara oss en vecka?!
// Mamma till världens finaste Ängel


Onsdag

En dag med mycket tankar och funderingar.

Jag har haft en sådan där dag där jag svävat mellan hopp och förtvivlan. Hopp om att jag en dag kommer få det jag vill ha. Förtvivlan för att jag ibland får känslan av att jag är förföljd av otur och kanske aldrig kommer få det.

Jag vet att jag inte är förfölj av otur, jag vet det innerst inne. Men när förtvivlan tar över är det ibland svår att få hoppet att bli starkare. Men jag är ganska envis och just nu är hoppet större!!

// Mamma till världens finaste Ängel

Nu tar jag kväll!!

Tvätten är vikt, diskmaskinen är ur och i plockad, golven är dammsugna, mat lådor
är gjorda och jag tänker inte gör en sak till.


Till min stora förtjusning såg jag att det i kväll är säsångspremiär på Desperata Husfruar. Så resten av kvällen ska jag spendera i min soffa!!// Mamma till världens finaste Ängel

Vart tar den vägen?

Konstigt att jag på jobbet vid lunch vet exakt vad jag ska göra/behöver göra när jag kommer hem. Sen när jag väl är hemma orkar jag ingenting, all enegri försvinner ut ur min kropp. Allt det jag under dagen planerat skjuter jag på tills i morgon, för då har jag ju ändå inget planerat =)

Dags att ta sig sig i kragen och iallafall göra nått. Har lovat mig själv att tvätten ska vara ihopvikt innan jag går och lägger mig ikväll...


Ge mig energi!!!


// Mamma till världens finaste Ängel

Poletten har trillat ner

Jag blev ledsen den dagen jag fick reda på att jag skulle tillbaka till Färgelanda och jobba. Jag trivdes så himla bra i Trollhättan. Har många gånger fått frågan - Vad är det som är så himla bra i Trollhättan?

Jag har inte riktigt vetat vad det var som gjorde att jag trivdes så bra fören igår, poletten har trillat ner nu =). Det som var bra i Trollhättan var att jag skötte mig själv, jag gjorde det jag skulle, fanns där för att hjälpa, hade bra människor omkring mig.

Jag har precis samma arbetsuppgift i Färgelanda, jag finns där för att hjälpa, jag har bra människor omkring mig. Men det som finns i Färgelanda som jag slapp i Trollhättan är allt jävla tissel, tassel och skitsnack bland alla jävla kärringar.

Igår på jobbet när vi satt och åt frukost reste jag på mig för att lägga in min fil i kylen. Hörde att en dam säga något till damen som satt bredvid henne, hon hörde inte så damen fick säga en gång till, hon hörde inte denna gången heller. Tredje gången satte jag mig på stolen igen och hon sa då, vi kan ta det sen.  Jag reste på mig och sa - Jag kan gå så du kan få prata klart.

Jag kan inte säga att jag vet att det handlande om mig, men jag vet ju att det handlade om något hon inte kunde ta när jag lyssnade.

Så svaret på frågan - Vad är det som är så himla bra i Trollhättan? Är - När man jobbar med grabbar är det inte en jävla massa skitsnack, tissel och tassel!!
// Mamma till världens finaste Ängel

Höst

Det är på riktigt höst ute, jag vet inte riktigt vad jag tycker om hösten. En del av mig tycker om kyla, levande ljus, mörker, regn och allt vad nu hösten innebär, medans en annan del av mig saknar sommar och sol.

Fast jag har nog aldrig varit så glad över att tiden faktiskt går framåt som i år, eller glad kanske inte är rätta ordet. Men jag har på någotvis varit så himla medveten och verkligen tagit vara på att tiden går. Att tiden går har hjälpt mig så otroligt mycket.

Tiden läker inte mitt sår, men den har absolut en läkande kraft.


// Mamma till världens finaste Ängel

RSS 2.0