Vårkänslor

Solen skiner, termometern visar plus grader och jag börjar få vårkänslor!
Nåde vädergudarna ifall det kommer mera snö nu!

Vet ju att det är långt kvar tills våren är här,
men hoppas och önska får man lov att göra =)


Söndag idag och jag slappar, har fikat med Therese och Julia, tvättat lite och snart är det dags att börja med maten. Senare blir det  Bodypump och sen ikväll blir det Julia Roberts film. En bra söndag och hittils ingen söndagsångest!
Lycka

Efter en ledig dag är det nu dags att gå och sova, en dag kvar bara sen är det helg!

Har haft en bra dag idag, mina tårar har runnit av lycka, jag har fått lämnat ifrån mig viktiga papper, fikat med Therese och barnen, nästan ångrat att jag fikade med Therese och barnen =), och sist men inte minst
varit på ett bodypump pass.


Natti natti=)

Kanske kommer det bli så att min arbetsuppgift kommer att försvinna om ett tag. Hade en diskussion med en manlig arbetskollega idag om vad jag tror kommer hända isåfall.

- Vad ska du göra ifall du blir av med ditt jobb?
- Då ska jag först bli lyxhustru, pimpla vin (alkoholfritt naturligvis) och följa Hem till gården. Sedan ska jag vara mamma ledig ett tag.
- Mammaledig?
- Ja...
- Är du gravid?
- Ja...
- Va? Vad roligt, Grattis! Jag som trodde att du bara blivit lite tjockare?!

=)Hemma äntligen

Äntligen har jag kommit hem, det har varit en lång dag idag!

I går kväll när jag satt och tittade på Halv åtta hos mig ringde telefonen, det var sjukhusprästen Svante. Han berättade att de brukar ringa till Änglaföräldrar ca 1 år efter man träffas första gången och fråga hur det är och sådär. Jag tyckte det var en väldigt fin sak att göra, jag blev glad när jag hörde att det var han och jag tyckte om att berätta för honom att Evelina ska bli storasyster.

Tänk när vi låg där i våra sängar på förlossningen och en barnmorska kom in och berättade att vi skulle få träffa en präst. En präst? Varför skulle vi träffa en präst? Och vad var det för en jävla präst?

Jag var 100% anti och en präst ville jag då absolut INTE träffa. Det tog inte lång stund innan jag ändrade uppfattning, Svante var helt underbar. Visst fick han mig att gråta och visst tyckte jag han babblade på om massa saker som fick mig att gråta ännu mer, men innan han gick hade han även fått oss att skratta.

Kommer nog föralltid tänka på honom när jag hör Carola...=)// Mamma till världens finaste Ängel

Bara slappa

Måndag idag och jag hade tänkt komma hem ifrån jobbet och få gjort både de ena och det andra.
Men när jag nu vet att en 12 timmars arbetsdag står för dörren i morgon
tänker jag inte göra nått mer än att slappa i soffan!!


En fin dag

En speciell dag med inslag av vardag...

Så ville jag efter många tankar fram och tillbaka att gårdagen skulle bli. Jag bestämde mig för att åka och jobba några timmar. Det kändes skönt att börja dagen som vilken dag som helt, men samtidigt väldigt skönt att veta att jag inte behövde jobba hela dagen.

Efter några timmar på jobbet åkte jag hem till Therese, vi drack kafffe, åt semla och pratade och pratade om allt och inget. Det var skönt att vara där och bara vara i några timmar.

Sedan åkte jag hem och strax därefter kom Christian hem. Fick en kram och orden jag älskar dig viskade i mitt öra, det brast för mig och mina tårar kom.

När det blev mörkt ute åkte jag och Christian tillsammans med mamma, lillasyster och Therese upp till Minneslunden. Vi tände ett litet ljus och la dit jättefina blommor. Att ha dessa fina människor vid min sida i Minneslunden igår gjorde mig väldig, väldigt glad!!

När sedan kvällen kom hade jag ont i mina ögon av alla tårar av saknad, av önskan att allt vore annorlunda. Men samtidigt fanns det i min kropp en bra känsla, på någotvis hade en väldigt sorglig dag även varit en väldigt fin dag!
// Mamma till världens finaste Ängel

Födelsedag

Tårta, paket och massa ballonger...

Hoppas du har haft en bra dag idag, att gamelmormor gjort en god tårta,
att du fått fina paket och att ni har busat och lekt hela dagen!


Om du tittar ner till oss i kväll innan du somnar får du se
ljuset vi tänt och de fina blommorna du fått.

♥Grattis på 1 års dagen min fina älskade lilla flicka♥


Trött

Jag önskar det fanns någon som kunde LOVA mig,
att denna gången kommer jag få med min
min bebis hem...


Mina hjärnspöken har kommit på besök efter en lång arbetsdag. Tanken tänk om det händer igen mal lite. Jag är trött och lite ensam... Ska gå ner i min soffa och sätta på tv:n och titta på Halv åtta hos mig, dricka te och ringa Christian ♥

Och så var det måndag...

Jag hatar att behöva stressa på morgonen, men samtidigt är det helt underbart att snozza BARA en gång till...

Varför ska det vissa dagar vara så svårt att ta sig upp ur sängen när klockan ringer
på morgonen?

Dålig självdiciplin?! Jag lider utav det ibland i såfall =)


Måndag idag och första arbetsdagen är gjord, skönt. På ett vis önskar jag att denna veckan ska gå fort, på ett annat vis önskar jag att den aldrig skulle behöva närma sig sitt slut. Men för att det ska bli nästa vecka som jag faktiskt längtar lite till måste denna veckan ta slut. Det kommer att bli jobbigt, men jag vet att jag klarar det!!// Mamma till världens finaste Ängel


Torsdag...

Det är redan torsdag idag, i morgon är det fredag och HELG! Denna veckan har gått fort, kanske för att jag har fått lättat mitt hjärta och fick till mig orden "vi löser de", kanske för att vardagen är här igen och att jag trivs i vardagen, kanske för att första arbetsveckan blev bättre än vad jag trodde den skulle bli.
Ja jag vet inte riktigt varför, men en sak är klar...
Jag gillart!!


Ska strax gå och sova, ska bli kul att se hur mina ben mår i morgon efter dagens pump pass.
Jag kan redan nu ana träningsvärk...

Visst finns det saker jag önskar vore annorlunda, visst tänker jag ibland på hur det skulle varit.
Jag saknar min bebis, min fina lilla flicka.
Tänk det är snart 1 år sedan jag höll henne i min famn...
Jag gråter ibland, saknaden gör lite extra ont vissa dagar men samtidigt som jag gråter, samtdigt som det gör sådär ont finns lyckan där och lycka är en underbar känsla.Fick köpt mina tulpaner idag också, åh vad jag gillar tulpaner!


Städa, städa varje fredag....

När jag var och handlade igår hade de alldeles jättefina tulpaner i affären. Tänkte jag skulle köpt en bukett, men bestämde mig för att först städa sen köpa tulpaner. Så idag efter jobbet har jag roat mig med att städa, så imorgon innan jag åker hem blir det en sväng till affären och inhandla årets första tulpaner!

Tror ni precis som jag att våren kommer lite fortare med tulpaner i huset?! =)

Har jobbat idag, det känns i min kropp att det var några veckor sedan klockan ringde 05:20 på morgonen. Men det är skönt att vara tillbaka i vardagen och just nu trivs jag väldigt bra på mitt jobb.// Mamma till världens finaste Ängel

11/1-11

"Vi löser de"

Jag har en liten klump i min mage, en klump som finns där för att jag inte vet hur jag kommer att känna.
Men att få till mig orden "vi löser de" gjorde klumpen mindre.

Det är en bra dag idag!!


Söndagsångest

I morgon ringer klockan 05:20 igen efter 2½ veckas ledighet. Jag tycker det ska bli skönt med vardag igen, men jag ljuger om jag säger att jag inte har söndagsångest på samma gång

...


Regn...

Det regnar idag, är det inte underbart?!
Jag tycker att det är bättre om det börjar regna när man vet att våren är på ingång.
Inte nu när det är minst 3 månader kvar!
Åh, det är färdigt =)

Åkte till Therese igår kväll, hon hjälpte mig så att jag blev färdig med Evelinas album. Jag ville redan när jag var gravid göra ett album med magen osv. När allt blev som det blev ville jag fortfarande ha mitt album, men att börja göra det var inte det lättaste.

Men efter mycket känslor, tårar, minnen och vänskap är det nu färdigt och det blev så himla fint!// Mamma till världens finaste Ängel

Snö, snö, snö

Här har det snöat hela dagen, visst längtar jag efter våren men det gör mig faktiskt inte så mycket att det snöar. Trots att julen är över och det nya året har börjat tycker jag det är mysigt när det snöar. Man kan antigen gå ut och göra snöänglar, eller vara inne i värmen och dricka varm choklad och äta ostmackor.

Onsdag idag och de har än sålänge inte ringt ifrån jobbet, skönt med lite bonusledigt. Visst är det lite tjötigt att inte veta på morgonen när man vaknar ifall de ringer eller inte. Men att hela tiden vara anträffbar och inte kunna åka för långt hemifån gör att man får gjort väldigt mycket hemma. Dock är ännu inte min tvättkorg tom, som jag sagt tidigare tror jag fortfarande att den är bottenlös...

I morgon är det iaf röddag vilken innebär sovmorgon, ska bli skönt att slippa ställa klockan och sova tills jag vaknar!Tack för era kommentarer till Nyårsafton:s inlägget, det värmer mitt hjärta!


// Mamma till världens finaste Ängel

En tanke...

"Så som året börjar, så kommer resten av året bli"

Jag kommer ihåg när den tanken poppade upp i mitt huvud och mina tårar strömmade ner för mina kinder. Jag skulle föralltid bara vara ledsen. Det var dagen efter att vi kom hem ifrån sjukhuset, vi satt i våran soffa och drack kaffe och åt winerbröd med Putte och Therese.

Jag hade tre underbara människor runt omkring mig som tröstade och sa att så är det inte alls.

"Det kan inte bli sämre, men bättre kan det bli och det kommer det att bli!"

Jag är glad att jag hade fel och dom hade rätt!// Mamma till världens finaste Ängel

Promenad och fika

Har varit ute på en kall men uppfriskande promenad tillsammans med Therese och Julia idag.
Promenaden avslutades hemma på våran gata med kaffe och årets första semla...

Mmmmums!


Snart vardag

Julen är bortplockad och våren är nu välkommen!

Känns ju lite trist då jag vet att det kan dröja både två, tre och fyra månader innan våren kommer,
men den som väntar på nått gott...


I morgon är det återigen dags för vardag, ska bli lite skönt faktiskt. Om jag ska jobba vet jag inte, men det blir att ställa klockan och svara i telefonen ifall de ringer. Försökte ställa klockan redan i morse, gick sådär bra. Klockan ringde halv 8, jag snozzade i en timme för att sedan stå upp halv 10, jag var trött!

Nu blir det soffan, en kopp the och film// Mamma till världens finaste Ängel

Nyårsdagen

Hade en mycket trevlig nyårsafton igår, god mat och väldigt trevligt sällskap.

Idag har jag inte gjort många knop, plockat bort lite tomtar, tittat på film,
lagat lite mat och varit i minneslunden en sväng.

Första dagen på det nya året har varit bra =)


// Mamma till världens finaste Ängel

RSS 2.0