100221

Hej min lilla skruttfia!

Jag vet att du inte kommer kunna läsa detta. Men om du ber gamelmormor om hjälp kan hon läsa det för dig.


Det är idag 1 månad sen du föddes. 1 månad fylld med sorg, tårar, förtvivlan men oxå mycket glädje och skratt. Att du inte finns här hos oss gör väldigt ont i mig, tårar rullar ofta ner för min kind. Men för varje dag som går gör tårarna mindre ont. Jag är ofta ledsen, men där imellan är jag glad, glad över att få vara mamma till världens finaste flicka.

Jag hoppas så att du har det bra. Att du har massa snälla och omtänksamma människor runt dig, människor som tar hand om dig och får dig att känna dig trygg. Och massa barn så att du kan leka dagarna i ända.

Hoppas du tyckte om dina kläder och alla saker du fick. Jag vet att strumporna var lite stora. Men man kan inte ha beigea strumpor och turkos tröja. Därför fick de bli dom vita fast dom var lite stora. Jag hoppas oxå att nappen och snuttefilten hjälper dig om du inte kan sova. Vi sov med din snuttefilt i våran säng när du låg i min mage. Så om du luktar på den känner du hur vi luktar.

Det finns så mycket jag skulle vilja säga till dig Evelina, berätta för dig hur mycket jag saknar dig och önskar att du var här. Men jag tror att du redan vet de, du är ju här och tittar till oss ibland.

Ska snart sluta skriva så att du kan få springa iväg och leka igen, men jag vill be dig om en sak först. Det finns en människa jag vill att du ska hålla ett extra öga på. En människa som hjälpt mig så otroligt mycket, lyssnat, tröstat, fått mig att skratta i massor. Hon är en stark människa som jag tror nästan klarar av vad som helst. Men jag vill ändå att du tittar till henne ibland. Det är Therese, världens bästa Therese. Du vet hon som läste så fint för dig på din begravning!

Ta hand om dig min skruttfia!!

Älskar dig av hela mitt hjärta.

Puss & Kram MammaKommentarer
Postat av: Therese

Ååh...2010-02-22 @ 08:36:31
URL: http://teezaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0