Jobb, jobb, jobb

Det är tur att jag trivs bra på mitt jobb med tanke på hur många timmar jag spenderar där,
massa övertid denna veckan.

I morgon är det fredag och Christian kommer hem, jag saknar honom lite!


Nu ska jag sova, klockan ringer 04:00...// Mamma till världens finaste Ängel
Åh vad trött...

... jag BLIR!!

Insåg idag när jag kom hem ifrån jobbet att någon roat sig med att stjäla listerna på Christians bil inatt, varför?
Dom hade ju redan en ägare!


Förutom mitt vredesutbrott på folk som inte kan låta andras grejer vara har det varit en bra dag idag.
En väldigt bra dag faktiskt!!
// Mamma till världens finaste Ängel
Tävling

Jag tävlar om ett namnsmycke i silver hos Lifeofjohanna.
I samarbete med
LuciaDesign. Tävla HÄR du med!


Min lediga dag

Har varit underbart med en ledig dag, har fått gjort allt jag skulle göra vilket känns bra. Samtal har ringts och nu efteråt känns det lite lättare. Lite jobbigt att efter dagens samtal behöva ringa till jobbet och be om ledigt igen bara, gillar inte att inte kunna jobba. Men ledig behöver jag vara, vad är viktigast, att jag mår bra? eller att jag sköter mitt jobb? Kombinationen att jobba och må bra är det allra bästa och för att jag ska kunna göra det behöver jag lite ledigt då och då.


Har även varit en sväng inne Uddevalla med mamma och köpt tapeter till nya sovrummet, åh vad jag längtar tills det blir klart. Har valt världens snyggaste tapet, det stod Josefin på den när jag kom in i affären =)// Mamma till världens finaste Ängel

Ledig

Är ledig idag och sitter just nu i telefonkö, gillar inte telefonköer det minsta. Jobbigt att ringa och bättre blir det inte av att behöva sitta och vänta. Men jag hoppas jag kommer lägga på med en känsla av lättnad...


Efter telefonsamtalet blir det Efter tio med Malou och frukost...vardagslyx!!

// Mamma till världens finaste Ängel

Lördag

Det är lite mycket just nu, vissa saker har kommit ikapp mig. Inget jag känner för att skriva om idag, kanske i morgon eller kanske aldrig.

Några vet vad det handlar om och jag är oerhört glad över att ha er vid min sida!!


I morse ringde klockan halv 6, upp tidigt och iväg till Färgelanda för några timmars övertid. Efter övertiden hem och fråga Christian om huset han varit och kollat på idag, tyvärr var det inget att ha. Lägenheten får dras med oss ett tag till.

Ikväll blir det Hyrfilm och massa godis. Flera år sedan vi hyrde film, nästan lite nostalgi =)


Åh va jag gillar denna låten

 

 

 

// Mamma till världens finaste Ängel


Jävla...

...skit dag!!!

// Mamma till världens finaste ÄngelKranioSakral besök

Vi pratade lite först, jag ställde lite frågor och berättade hur det kändes efter förra gången. Fick sedan lägga mig ner på britsen, hon satte på avslappningsmusik och lade sina händer på mitt huvud.

Jag är verkligen facinerad över att hon med sina händer och små, små rörelser får min kropp att bli helt avslappnad. Efter bara några sekunder var det som om nån hade slått mig med något hårt i huvudet, det är omöjligt att hålla ögonen öppna. Det är en känsla som är svår att beskriva. Men samtidigt som man känner att hela kroppen är avslappnad är det så fruktansvärt mycket som händer, som om nått strömmar runt i kroppen. När hon är färdig är man så trött, det känns som om jag suttit och lättat mitt hjärta om mina bekymmer och tankar utan att ha sagt ett enda ord.

Denna gången fick jag inte trycket över bröstet, vilket var skönt. Hon sa att kaoset som fanns förra gången inte är lika stort längre. Det finns ett kaos men inte som då. Jag vet ju det, jag känner det, koas finns men inte som då...

// Mamma till världens finaste Ängel

100921

För 8 månader sedan fick vi träffa dig för första gången,
du var så fin, så himla fin.
Liten del av mamma, liten del av pappa...hur skulle du inte kunna vara fin?!

Min flicka, min fina Evelina.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta!


Borde egentligen sova nu...

Trött och borde egentligen sova, jag ska bara...

Första arbetsdagen för denna veckan är gjord, bara fyra dagar kvar tills helg. Har idag efter jobbet varit och träffat min psykolog, vi pratade mycket om jobb och framtid. Fick frågan om vad jag har för tankar om mitt jobb.

Är väldigt glad att jag har mitt jobb, trivs bra och det är bra folk jag jobbar tillsammans med, men det finns ju något  jag hellre hade gjort än att jobba. Livet blev inte som det var tänkt, så jag är väldigt glad att jag har ett jobb att gå till. Sen att jag ser det lite som ett tidsfördriv tills den dagen jag ska bli mamma igen kan jag inte sticka under stolen med. För visst kommer Evelina få bli storasyster en dag?!


Allt skulle vara så annorlunda...

// Mamma till världens finaste Ängel

Storstädning

Tvättkorgen är tom, golven är tvättade, tvätten är vikt och det luktar nystädat när man kommer in i lägenheten. Storstädning har stått på dagens schema och äntligen är jag färdig.


Saknaden som igår gjorde ont är idag mindre smärtsam, vissa dagar är det så att det gör mer ont. Utan att jag tänker på det, tänker jag på hur det var när vi fick höra orden "Jag hittar ingen hjärtaktivitet", hur det var när jag inte vågade åka till affären själv, känslan Liten, hur det var när jag ringde till Therese kvällen vi kom hem ifrån sjukhuset, känslan av tro att jag aldrig skulle skatta igen, hur allt var när vi fick åka hem ifrån sjukhuset utan Evelina. Hur jävla jobbigt det är att lära sig leva med sorgen efter sitt barn.

Det är jobbigt, det är skitjobbigt. Men jag tänker fortsätta sträva framåt. Dagar då saknaden gör mer ont kommer alltid att finnas, för hur kan det inte göra ont att inte få ha sitt barn i sin famn?!
// Mamma till världens finaste Ängel

Fredag

Saknaden gör ont idag...
// Mamma till världens finaste Ängel

Jag är GLAD!!

Vaknade innan klockan ringde i morse, skönt att vakna och känna sig utvilad. Stod upp och stoppade in en tvätt i maskinen, satte på Nyhetsmorgon och åt frukost framför tv:n.

07:50 ringde telefonen, Manpower stod det på displayen och rösten i luren frågade ifall jag ville komma till Färgelanda och jobba...


Jag är glad, jag är så himla glad!!Nu blir det debatt i tv4, kankse kan det hjälpa mig så jag vet vad
jag ska rösta på, på söndag?!?!


// Mamma till världens finaste Ängel

Sista arbetsdagen gjord

Har gjort min sista arbetsdag idag, volymer sänks vilket resulterar i att Bemanningsföretagen får gå hem. Så i morgon blir det att ställa klockan på 8 och bära telefonen tätt intill fram till klockan 17...

Beskedet om att jag inte ska jobba i morgon tog jag bra, inga tårar och ingen förtvivlan. En motgång utan tårar...1-0 till mig!! Sen var det skönt att det gällde alla, jag slapp få tankarna Varför just jag?!


// Mamma till världens finaste Ängel

Tidig morgon

Uppe tidigt idag, ganska skönt att hinna med lite mer än att stå upp, klä på sig, borsta tänderna, fixa lite mat och sedan åka 5 minuter försenad.

Idag hinner jag tom dricka kaffe hemma =)


 

 

// Mamma till världens finaste Ängel


Söndagsmys

Levande ljus, Ensam Mamma Söker på tv:n, Cola i glaset och glassen i skålen.
Här hos mig är det Söndagsmys!// Mamma till världens finaste Ängel

Söndag och lite sjuk...

Jag tror jag börjar att bli sjuk, ont i halsen, ont i mina ögon, trött, munsårspirr i mina läppar. Jag vill inte, jag hatar att vara sjuk. Ska kurera mig i min soffa tillsammans med en kopp te och en bra film!


En känsla:

För några veckor sedan höll mina
hjärnspöken på att göra mig knäpp.
De flyttade in i min hjärna och
bara malde HELA TIDEN.

Jag bestämde mig då för att be
om hjälp.
Jag har nu gjort det och känslan
av att det inte hela tiden mal är
underbar.

Känslan av att göra något utan att mina
tankar hela tiden faller tillbaka på det som gör
så ont är skön.

Jag är glad över att jag bestämde
mig för att jag måste svara
- Jag behöver hjälp!
på frågan
- Hur mår du?
// Mamma till världens finaste Ängel

DingleTräffen -10

Storebror har arrangerat bilutställning i Dingle idag så där har vi varit och kikat lite. Hittade bilen jag en dag vill äga... Nya Volvo S60, åh va fin den va!!// Mamma till världens finaste Ängel

Ny Release

Ny release på Combaten ikväll, åh va roligt det var!!

Det är gött att träna =)Christian har åkt och jobbat ikväll igen, lite tråkigt fast ändå okej. Jag ska snart gå och sova och öppna mina ögon i morgon och njuta av att det är fredag och helg!


// Mamma till världens finaste Ängel

Lite nervös

Efter sista rasten på jobbet idag flyttade en klump av oro in i min kropp.
I morgon kommer någon att prata med mig och det är vad den personen har att säga som oroar mig lite.

Jag vet ju vad jag hoppas på, men vi får se när samtalet kommer...


// Mamma till världens finaste Ängel

Zumba

Jag är inte en människa som svänger på höfterna var och varannan dag, så första gången på ett Zumba pass var väldigt roligt men också svårt. Men ska helt klart testa igen!!

Idag är jag fri från mitt arbete och ska snart dricka morgon kaffe med Therese. Sedan blir det att spendera dagen med Christian som också är ledig idag.

// mamma till världens finaste Ängel

Om en stund...

...kommer Lillasyster hit, vi ska fixa lite kort, mäta lite vägg och sedan ska vi åka och träna Zumba.

Tv-shop säger att det är bra (Då måste det väll vara bra?!)
och de jag pratat med som testat säger att det är väldigt roligt.
Jag hoppas

 

 

 

// Mamma till världens finaste Ängel


Natti Natti

Hjärnan är trött efter besöket hos Psykologen och min kropp är trött efter ett pass BodyCombat.
Jag kommer sova gott.// Mamma till världens finaste Ängel

Psykolog besök

Har varit och träffat min psykolog idag, tårar rann och det var fruktansvärt jobbigt att sitta där i hennes fotöjl och berätta om mina hjärnspöken. Hjärnspöken som ibland äter upp mig och får paniken att flytta in i min kropp, hjärnspöken jag inte har en aning om hur jag ska kunna övervinna.

Att hon inte kunde ge min ett 5-stegsprogram för att bli av med mina Hjärnspöken gör mig inte så mycket, även om en liten del av mig hade hoppats på det. Nu i efterhand är det iallafall skönt att ha fått ur mig vad det är för tankar och funderingar som rör sig i mina lilla skalle.

// Mamma till världens finaste Ängel

På Besök...

Har varit och hälsat på i Trollhättan idag. Åh va det var kul att träffa alla, få massa kramar och att få höra att de saknar mig värmde mitt hjärta. Hoppet om att jag ska få komma tillbaka finns fortfarande där och hoppet är alltid det sista som sviker =)


Efter besöket hos KranioSakral Terapeuten igår känns det fortfarande bra. Hon sa att minnen och tankar kunde komma upp till ytan igen, att mitt sår kunde börja blöda. Eller så kunde det kännas lättare, som om någonting släppt.

Jag har inte känt mig ledsen, mina hjärnspöken har hållt sig lugna och om det är något hon gjorde eller om det är för att jag så innerligt vill tro att hon hjälpt mig så känns det lättare att andas.Nu blir det snart sängen, men först ska jag krama lite på Christian som kom hem idag =)
// Mamma till världens finaste Ängel

KranioSakral

"På ett enkelt sätt kan man säga att man jobbat med ryggmärgsvätskans mekanik och dess pulsation och utifrån den kan man känna om det finns olika störningar i kroppen.
Vid störning på denna går man in och behandlar med mycket små specifika rörelser och så lite forcering som möjligt för att återställa dess pulsation.
Man assisterar kroppen till självläkning."Har varit på behandling hos en KranioSakral Terapeut idag, en behandling med mycket känslor, tankar, hopp om framtiden samt facinering.

Jag låg där på en brits med hennes händer runt mitt huvud och med små, små tryckningar gjorde hon så att någonting hände i min kropp. Jag blev varm, det pirrade, det blev tugnt att andas, det var som om något strömmade runt där inne.

När behandlingen var färdig frågade hon hur det kändes, svaret hon fick var "Skönt, fast lite konstigt, det kändes tugnt att andas" Hon berättade då att det inte var konstigt, sorg kan göra att organen i kroppen krampar, de hamnar i chock.

Hon frågade också ifall jag anklagade mig själv för det som hänt. Visst tänker och funderar jag mycket, men jag vet att jag inte kunde göra någonting åt det. Hon berättade då att jag bär med mig en ljus själ som säger att jag inte får anklaga mig själv. Min lilla flicka??


Jag kommer gå dit igen, jag tror att det hon gör med sina små rörelser är bra.

Nu efteråt är jag väldigt, väldigt trött, jag har ont i huvudet och ska snart gå och sova. Skulle jag beskriva känslan jag just nu bär på är den: Väldigt trött och tom på energi, fast tom på energi på ett skönt sätt!

// Mamma till världens finaste flicka

RSS 2.0